Olemme muuttaneet

2.11.2016

FC Rauman vanha toimistotila Lokkitalolla kävi seuran kasvun myötä ahtaaksi.

Etusivu

Lähinnä varastokäytössä ollut vanha toimisto kävi ahtaaksi seuran palkatessa ensimmäisen päätoimisen työntekijänsä kesällä 2015. FC Rauman jäsenmäärä on kasvanut maltillisesti viime vuosina. Juhlavuoden kunniaksi lisenssipelaajia on saatu ennätyksellinen määrä, yhteensä 443.

Jäsenmäärän kasvu on seurausta pitkäjänteisestä juniorityöstä, joka lähtee matalan osallistumiskynnyksen kesätoiminnasta PerheFutiksesta ja KunnonFutiskerhosta. Tällä hetkellä seurassa on isoja joukkueita E- ja nuoremmissa ikäluokissa mutta kehitystyötä on jatkettava, jotta joukkueet saadaan pidettyä isoina aiempaa vanhemmaksi.

Määrän lisäksi myös pelaajien taitotaso on kasvanut. Raumalla järjestetyissä taitokisoista junioreillamme oli tuomisena yhteensä 18 taitomerkkisuoritusta mikä on seuran tähän astinen ennätys. Osa kilpailijoista sai vielä piirin kisoissa parannettua tulostaan ja kirkastettua merkkiään.

Seuran jäsenmäärän kasvaessa myös toiminnan vaatimustaso kasvaa. Uusi toimitila Hakunintiellä pystyykin tarjoamaan jäsenilleen entistä parempia palveluja niin neuvotteluhuoneen kuin tutorin ja valmentajien oman työhuoneenkin muodossa.

Ensimmäinen toimijapalaveri pidetään jo perjantaina, toimistolta paljastetaan.

FC Rauman uuden toimiston osoite on Hakunintie 18.