Satakunnan Gaalassa palkittiin menestyjiä ja sankareita

11.2.2015

Satakunnan Urheilugaalaan Poriin la 7.2 kokoontui 350 urheiluihmistä juhlistamaan viime vuoden urheilumenestyjiä ja seuratoiminnan sankareita. Raumalaisia palkittavia mm. olivat FC Raumasta Kirsi Mulari-Mäkelä ja Pallo-Iiroissa vaikuttajana toimiva Pekka Wallenius.

Etusivu

http://www.satakunnanurheilugaala.fi/

FC Rauman Kirsi Mulari-Mäkelä palkittiin Suomen Palloliiton Satakunnan piirin Respect –palkinnolla. Kirsi ideoisi FC Raumaan uudenlaisen futiskerhotoiminnan.

Kunnon Futiskerho on suunnattu 3-8 vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminta koostuu leikeistä sekä liikunnallisista perustaidoista jalkapalloa unohtamatta. Kerhossa on myös erilaisia elämyksellisiä toimintapisteitä. Toiminta jatkuu taas tänä kesänä. Samalla, kun Kirsi ideoisi Kunnon Futiskerhon, syntyi ajatus myös maskotista. FC Raumalla ei ole ollut ennen maskottia ja niinpä maskotti syntyi juuri ennen Kunnon Futiskerhon alkua ja maskotin nimeksi tuli Kunto. Siitä juontaa myös kerhontoiminnan nimi Kunnon Futiskerho. Kunto on krokotiili, jonka syntymistä päästiin katsomaan Vanhassa Raumassa. Nyt Kunto vierailee erilaisissa tapahtumissa.

Pekka Wallenius palkittiin Satakuntalaisena urheiluvaikuttaja.