Jukka Ranne FC Rauman osa-aikaiseksi valmennuspäälliköksi

1.9.2022

Urheilun ja liikunnan monipuolinen ammattilainen Jukka Ranne on valittu FC Rauman osa-aikaiseksi valmennuspäälliköksi, ja hän aloitti tehtävässä 1.9.2022.

Valmennuspäällikön päätehtävänä on kehittää seuran juniorijoukkueiden toimintaa sekä vastata FC Rauman valmennuslinjan kehittämisestä ja toimeenpanosta yhdessä muun valmennuksen kanssa.

 

34-vuotias Ranne on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja ammattivalmentaja. Hänellä on lisäksi myös ravintovalmentajan ja personal trainerin tutkinto. Hän on suorittanut UEFA C -valmentajakoulutuksen. 

Ranne on ohjannut erilaista ryhmäliikuntaa ja valmentanut MuSassa, FC Jazzissa ja HJS:ssä. Pelaajana hän on yltänyt I divisioonaan FC Hämeenlinnan paidassa. 

 

“FC Rauman pelaajamäärä on kasvanut tasaisesti viime vuosien aikana, ja nyt seura on noussut vahvaksi vaihtoehdoksi jalkapallon ja futsalin pelaamiseen Raumalla. 

Kasvu on hyvä osoitus siitä, että teemme seurassa perusasioita hyvin. Tästä syntyi tarve valmennuspäällikön palkkaamiseen, ja olen erittäin tyytyväinen, että Jukka Ranne aloittaa meillä tuossa tehtävässä. Hän tuo meille lisäarvoa osaamisensa kautta, ja Jukan koulutustausta, kokemus seuratyöstä ja valmentamisesta nuorisourheiluvaiheessa ovat tärkeitä”, kertoo seuran puheenjohtaja Janne Töllikkö. 

"Lähden innolla mukaan FC Rauman toimintaan ja kehittämään seuraa entisestään. Uskon, että pystyn omalla panoksellani tuomaan seuraan uusia ajatuksia ja laatua varsinkin juuri valmennukseen. Iso tavoitteeni on kehittää itseäni jalkapalloammattilaisena, ja FC Rauman valmennuspäällikön paikka oli minulle juuri sopiva haaste tähän kohtaan. Malttamattomana odotan, että pääsen tapaamaan seuraväkeä ja kunnolla kiinni työntouhuun", kuvailee Ranne itse ajatuksiaan.