Mika Ylönen aloittaa FC Rauman uutena työntekijänä 1.9.2020 alkaen

1.9.2020


FC Rauma haki ja sai OKM:n seuratoiminnan kehittämistukea osa-aikaisen työntekijän palkkaamiseen.

Etusivu

Osa-aikaisen työntekijän tehtävänimike on valmennustukihenkilö. Valmennustukihenkilö tukee, kouluttaa, auttaa ja tuuraa valmentajia.

Tehtävään on valittu P12 joukkueen vastuuvalmentajana toimiva Mika Ylönen. Valmennustukihenkilönä Ylönen työskentelee valmennuspäällikkö Kari Ojasen alaisuudessa. Valmennustukihenkilön on tarkoitus puuttua seuran tämän hetken haasteisiin.

Uskomme, että Mikan työpanoksella pystymme tarjoamaan vapaaehtoisille toimijoille riittävästi tukea kentälle, seuran puheenjohtaja Janne Töllikkö kertoo.

Otan tehtävän ilolla vastaan, Mika kertoo. Ensimmäisenä tavoitteenani on tutustua kaikkiin seuran toimihenkilöihin, sillä koen tärkeänä, että kaikki henkilöt saavat kasvot.

Jalkapallo on hieno harrastus mutta valitettavasti valmentajat kohtaavat myös haasteita arjessaan. Voi olla ongelmia jaksamisen kanssa, työvuorojen sovittaminen harjoitusrytmiin voi olla haastavaa tai joskus ollaan eri aaltopituudella pelaajan vanhempien kanssa. Esimerkiksi tämän kaltaisissa ongelmissa valmennustukihenkilö voi tarjota apuaan, Mika kertoo.