Tuttuja saattajia EM2020 karsintaottelussa Suomi - Armenia

14.10.2019

FC Rauman 2010-2011 pojat saivat kunniatehtävän arvalla huomiseen EM-karsintapeliin.

Etusivu

Palloliitto lähetti syyskuussa Länsi-Suomen piirin 6-9 –vuotiaiden joukkueiden yhteyshenkilöille tiedoksi infoa pelaajasaattajien hausta U21 Suomi-Malta –otteluun sekä EM2020 karsintaotteluun Suomi-Armenia. Pelaajasaattajia tarvittiin sen verran reilummin, että FC Rauman P8-joukkueen mukaan tarvittiin myös toisen joukkueen poikia. Olemme kuluneen vuoden aikana tehnyt yhteistyötä P9 kanssa, joten tämä joukkue oli luonnollinen valinta pyytää mukaan tapahtumaan, P8-joukkueen joukkueenjohtaja Laura Yli-Pietilä taustoittaa tapahtumia.

Varmistin molempien joukkueiden toimijoilta halutaanko ilmoittautua tähän arvontaan, mutta vanhemmille tai pelaajille ei tässä vaiheessa asiasta vielä kerrottua, koska ajattelin että mahdollisuutemme olivat melko pienet. Olikin iloinen yllätys, kun Palloliitolta parin viikon päästä soitettiin ja varmistettiin että haluammeko käyttää voittomme, Laura iloitsee.

Poikien perheet innostuivat tästä mahdollisuudesta ja tarvittava määrä pelaajasaattajia saatiinkin nopeasti kasaan. Huomenna 15.10.2019 siis edessä jännittävä ja varmasti ikimuistoinen matka Turkuun Veritas-stadionille!

Toivottavasti ilta tarjoaa laadukasta jalkapalloa ja Suomi selvittäisi tiensä ensi vuoden EM-kisoihin, joukkueet toivovat.