FC Rauman P07:lla TPK:n Soccer Cupista pronssia kotiin tuomisina

12.6.2017


Turnaus pelattiin 9. - 11. kesäkuuta 2017 Turussa Kupittaan tekonurmi kentillä.

Etusivu

FC Rauman P07 joukkue palasi eilen kolmepäiväiseltä turnausreissultaan kotin mukanaan pronssimitalit sekä pokaali.

Turnausurakka alkoi perjantai-iltana, kun joukkue koki harmittavan 1-0 tappion LiePa punaiselle. Meille olisi ollut useampikin maalipaikka, mutta pojat eivät vain saaneet palloa tolppien väliin, joukkueen valmentaja harmittelee.

Turnaus jatkui lauantaiaamuna FC Rauma - FC Inter sininen pelillä, josta joukkue keräsi kolme pistettä voittamalla FC Interin 3-2. Pelin jälkeen oli 6,5h aikaa seuraavan peliin alkuun ja joukkue kävi väliajalla uimassa Kupittaan maauimalassa ja lounaalla.

Alkuillasta pelit jatkuivat, kun FC Rauma sai vastaansa RaiFun. Peli päättyi FC Rauman 2-1 voittoon. Tässäkin pelissä sorruttiin maalipaikkojen tuhlailuun, mutta tärkeintä oli, että saimme kolme pistettä lisää pottiimme, joukkueen taustoilta kerrotaan.

Sunnuntai aamuna turnaus jatkui vesisateessa FC Rauman kohdatessa HIFK Redin. Peli päättyi lopulta FC Rauman 7-1 voittoon.

Turnauksen kilpasarjan B-lohko oli niin tasainen, että vasta lohkon viimeinen peli ratkaisi finaaliin menijät.

FC Rauma selvitti lopulta tiensä prossiotteluun, jossa vastassa oli PPJ Laru oranssi. Pronssiottelu päättyi FC Rauman 4-0 voittoon.

Finaaliin tiensä selvittivät FC Inter sininen ja FC Inter 08 mutta ottelun lopputulosta emme ole vielä saaneet tietoomme.