Futsal junnujen kausi starttasi viikonloppuna

14.11.2016

FC Rauman kauden 2016-2017 ensimmäiset junnupelit pelattiin viikonloppuna Raumalla ja Eurassa.

Etusivu

Raumalla T15 Liiga sarjassa pelaavat tytöt mittasivat paremmuuttaan RaiFun ja RaiFu YJ:n kanssa. P13 Liiga sarjassa pelaava FC Rauman YJ joukkue kävi vierailulla Eurassa kohdaten EuPan ja MuSan 05.

Molemmat joukkueet saivat ensimmäisestä osaturnauksesta kolme pistettä.

Futsalkaudella 2016-2017 FC Raumalla on mukana 14 juniorijoukkuetta, joista kaksi on yhteisjoukkueita Pallo-Iirojen kanssa.

Junioreiden lisäksi FC Raumalla on neljä aikuisjoukkuetta, joista tunnetuin on Ykkösessä pelaaja miesten edustusjoukkue. Lisäksi Kolmosesta ja Naisten Kolmosesta löytyy joukkueet. Naisten harrastesarjassa pelaa harrastejalkapallostakin tuttu joukkueemme äMMät.

Länsi-Suomen piirin ansiosta tarjolla on sarjoja entistä nuoremmille pelureille. Nuorimmat futsalpelaajat ovat 2010 syntyneitä tyttöjä ja poikia.

Nuorien sarjat tuovat mukanaan myös futsalpelinohjaajien tarpeen. FC Rauma kouluttu viime viikolla raumalaisia pelinohjaajia futsalpelinohjaajiksi. Raumalla järjestetty koulutus oli pilottikoulutus, sillä futsalin po-koulutus hakee vielä muotoaan.

Junnujen futsalpelit jatkuvat taas ensi sunnuntaina Kourujärven koulun salissa. Uudet pelinohjaajat pääsevät samalla kokeilemaan oppimiaan taitoja.