Miten kerhokesä on sujunut?

3.8.2016


Kunto krokotiili ja Satu Taipale paljastavat miten kerhokesä on sujunut tähän asti

Etusivu

Kesäkuussa alkanutta kerhokesää on jäljellä vielä yksi kerta. Kysyimme Kunnon Futiskerhon Kunto krokotiililtä sekä PerheFutiksen suunnittelijalta, Satu Taipaleelta, miten kerhokesä on sujunut.

Tosi hyvin, säät ovat suosineet ja porukkaa on ollut kivasti! Meillä on mukava ja pätevä ohjaajaporukka ja ollaan saatu monipuolinen ja leikkimielinen ohjelma kasaan. Ollaan leikitty erilaisia hippaleikkejä pallolla ja ilman, kikkailtu temppuradoilla ja tietysti harjoiteltu jalkapallotaitoja ja itse peliä, Satu kertoo.

Kunto puolestaan kiittelee kerholaisia hänen matkansa pelastamisesta. Kunnon kaikki matkatavarat olivat menneet hukkaan ennen reissua. Onneksi kerholaiset ovat superetsijöitä ja kaikki löytyivät, Kunto muistelee.

PerheFutis oli tänä kesänä ensimmäistä kertaa ja se on ollut todella positiivinen kokemus. Pienemmät lapset ovat oman vanhemman kanssa päässeet tutustumaan jalkapalloleikkeihin ja perusliikkeitä on harjoiteltu leikin kautta. Lapset uskaltavat tehdä asioita ihan eri tavalla kun aikuinen on turvana vierellä, Satu pohtii.

Kerhossa parasta on ollut ehdottomasti se, kun pääsee jakamaan lasten kokeman ilon. Kesän aikana ollaan tultu tutuiksi ja kerholaiset kertovat innoissaan, mitä ovat tehneet ja mitä jo osaavat. Onhan se mahtavaa nähdä, miten taidot kehittyvät ja kiinnostus jalkapalloon lisääntyy. Sitä paitsi lasten jutut ovat ihan parhaita, Satu nauraa.

Kunto on samaa mieltä sillä hän tulee hyvälle mielelle aina nähdessään iloisia lapsia liikkumassa.