FC Rauman Onni Mannilan tunnelmia ennen Milanon leiriä

16.3.2016

Onni joukkueensa Pallo-Iirot yj:n harjoituksissa tiistaina 15.3. Kuva: Jani Mannila
Onni joukkueensa Pallo-Iirot yj:n harjoituksissa tiistaina 15.3. Kuva: Jani Mannila

Viime kesänä Raumalla järjestetyn AC Milan junior campin jälkeen viisi raumalaista jalkapalloilijaa sai kutsun maaliskuussa 2016 pidettävälle AC Milan Day-leirille. FC Rauman Onni Mannila oli yksi näistä viidestä pelaajasta.

Etusivu

Tuhansien nuorten jalkopalloilijoiden joukosta ympäri maailmaa viisi raumalaista jalkapalloilijaa onnistui raivaamaan tiensä maaliskuussa Milanossa pidettävään AC Milan day- leirille ja mukana on myös FC Rauman Onni Mannila.

Onni on lähdössä Milanoon yhdessä isänsä Jani Mannilan kanssa. Eilen Onni oli viimeisissä joukkueensa harjoituksissa ennen reissua. Tänään on luvassa vielä Karhuhallissa pidettävä talenttihaavi-tapahtuma. Illalla kaksikko lähteekin ajelemaan kohti Helsinkiä, jossa yöpyvät sukulaisensa luona ennen torstaina lähtevää lentoa.

Kyllä tässä molempia hiukan jännittää vaikka fiilikset onkin hyvät, kaksikko paljastaa lähtöön liittyviä tunnelmiaan.

Onni kertoo, että Rauman leirille lähtiessään hänellä oli tavoitteena Italiaan pääsy maaliskuussa ja oli luonnollisesti tyytyväinen kun valinta osui hänen kohdalleen.

Onni on valinnan jälkeen treenannut ahkerasti vaikka eiliset harjoitukset olivatkin ensimmäiset viikkoon sairastelun vuoksi.

Kaksikko lähtee Italiaan avoimin mielin pitämään hauskaa. Siinä missä Onni odottaa, että peleissä ja harjoituksissa olisi kivaa niin Jani paljastaa odottavansa italialaista jäätelöä.

Leiriviikonloppu huipentuu sunnuntaina pelattavaan Serie A:n otteluun AC Milan - Lazio.

FC Rauma toivottaa mahtavaa reissua Onnille ja Janille Italiaan!