Monta polkua liittyä jalkapalloharrastuksen pariin

11.4.2014 klo 06:00

FC Raumalla on tarjota kolme erilaista polkua kohti jalkapalloharrastusta. Jokainen voi valita itselleen sopivan polun seuraavista vaihtoehdoista: Kunnon Futiskerho, FC Rauman jalkapallokoulu tai voit aloittaa jalkapalloilun suoraan juniorijoukkueessa

Etusivu

Suorin polku: Suoraan juniorijoukkueeseen !
Seuramme toiminta on ympärivuotista. Jopa seuran pienimmillä pelaajilla eli Nepit harjoittelevat ympäri vuoden. 2014 mukaan pääsee vuonna 2010 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat.

Katso FC Rauman yhteystiedoista oman ikäluokkasi toimihenkilöiden yhteystiedot niin saat kuulla koska seuraavat harjoitukset ovat. Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueiden toimintaan ympäri vuoden.

FC Rauman jalkapallokoulu

Perinteinen kesän aloitustapahtuma FC Rauman jalkapallokoulu järjestetään taas tänäkin kesänä. Jalkapallokoulu on 2.6.-6.6.2014 klo 10-13. Jalkapallokoulu kerää suuren määrän innokkaita 5-12-vuotiaita tyttöjä ja poikia Monnan kentälle. Aikaisempaa jalkapallotaustaa ei edellytetä vaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita iloiseen joukkoomme. Päivä on täynnä jalkapalloharjoittelua jokaisen pelaajan iän ja tason mukaisissa ryhmissä jalkapallokoulun rehtorin suunnittelemilla harjoittelukokonaisuuksilla

UUTTA: Kunnon Futiskerho

FC Rauman Kunnon Futiskerho on pehmeä lasku jalkapalloharrastukseen. Kerhossa ei tarvita vielä jalkapallovarusteita vaan liikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit riittävät kerholaisille. Kesä-elokuun aikana 13 kertaa kokoontuva FUTISKERHO on tarkoitettu 3-8-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka etsivät vielä omaa harrastustaan tai kaipaavat hauskaa toiminnallista tekemistä kesäksi vanhojen harrastusten lisäksi.

Kunnon Futiskerhossa toimintamme koostuu leikeistä sekä liikunnallisista perustaidoista jalkapalloa unohtamatta. Kerhossa on myös erilaisia elämyksellisiä toimintapisteitä.

Nähdään kentän laidalla!