FC Rauma valmistautuu 5.-6.9 järjestettävään Syysturnaukseen

28.8.2015

FC Rauman Syysturnaus pelataan jälleen kaksipäiväisenä. Tarve kahtena päivänä pelattavalle turnaukselle huomattiin alkuvuodesta Nappulaturnauksen jälkeen, sillä paljon joukkueita jäi turnauksen ulkopuolelle.

Etusivu

Lauantain Syysturnauksessa pelaa kolme ikäluokkaa F9, E10 ja E11. Kolmessa ikäluokassa pelaa yhteensä 28 joukkuetta. Turnauksessa otetaan varaslähtö uuteen pelimuotoon ja kaikki lauantain pelit pelataan 8v8 pelimuodolla.

Sunnuntaina pelaa neljä ikäluokkaa FT, F8, G7 ja G6. Neljässä ikäluokassa pelaa yhteensä 38 joukkuetta.

Pelien lisäksi turnauksessa on pallotutka, jossa päästään ratkomaan kenellä on kovin kuti sekä hiustatuointipiste, jossa saa hiuksiinsa pelinumeron koneella tehtynä tai pestävää hiusväriä käyttäen. Lisäksi urheiluvälinekirpputorilta voi käydä ostamassa isommat nappikset tai sopivat luistimet ja arpaonnea voi käydä kokeilemassa molempina päivinä pidettävissä arpajaisissa.

FC Rauman juniorijoukkueet pitävät kioskia, josta voi päivän aikana ostaa kahvia, pullaa ja pientä purtavaa. Lisäksi pihalla on grillialue, josta saa ostaa makkaraa, hodareita ja muurikkalättyjä, nam!

FC Rauma toivottaa kaikki joukkueet tervetulleeksi turnaukseen!