FC Rauman futsal edustusjoukkue pitää harjoituksensa avoimina elokuussa kaikille, yli 15-vuotiaille kiinnostuneille pelaajille.

16.8.2015


Idean takana on FC Rauman pelaajavalmentaja Niila Asunmaa, joka etsii laajennusta ensi kauden pelaajarinkiinsä ja haluaa tehdä futsalia tunnetuksi Raumalla.

Etusivu

Tällä hetkellä edustusjoukkueen ringissä on jo varmasti yhdeksän kenttäpelaajaa ja maalivahti. Joukkue kaipaa lisäystä sillä raumalaiset ovat joutuneet viime vuosina loukkaantumisten ja poissaolojen vuoksi pyörittämään välillä liiankin kapeaa pelirinkiä.

Ihannejoukkue lähteä tulevaan kauteen olisi 12+2. FC Rauman ykkösjoukkueen harjoituksiin osallistuminen ei toki tarkoita, että joukkueessa olisi pakko pelata sillä treenirinkiin mahtuu enemmänkin pelaajia.

Tarkoitus on tarjota mahdollisuus erikoistua futsaliin, mutta futsal on myös erinomainen oheisharjoittelu jalkapalloa pelaaville. Viidellä viittä vastaan pelattava futsal kehittää muun muassa pallovarmuutta.

Joukkue harjoittelee Kauppiksella tiistaisin ja perjantaisin kello 18.30–20 ja keskiviikkoisin kello 20–21.15. Harjoitukset ovat alkaneet  tiistaina 4. elokuuta.

Varusteiksi harjoituksiin tarvitaan sisäpelikengät. Jalkapallo- tai futsaltausta on eduksi.

Osallistuminen ei sido mihinkään. Jatkossa on mahdollisuus pelata FC Rauman ykkösjoukkueessa, Kolmosessa pelaavassa kakkosjoukkueessa tai vain käydä futsalharjoituksissa omaksi iloksi. Kakkosjoukkue aloittaa harjoittelun kerran viikossa syyskuun lopulla.

Muiden lajien valmentajat ovat tervetulleita katsomaan harjoituksia ja hakemaan vinkkejä.

Lisätietoja Niila Asunmaalta, 044 545 5444 / nmasun@utu.fi