Nousukarsintapeli

3.10.2014

Lauantaina miesten edustusjoukkue pelaa noususta kolmoseen!

Etusivu

FC Rauma pelaa ensi lauantaina 4.10 klo 17.00 Äijänsuolla kauden tärkeimmän pelinsä. Nelosen nousukarsinnassa vastaan tulee tamperelainen TamU-K.
Viime lauantaina 27.9 FC Rauma voitti FC Jazz/2 tyylikkäästi 3-1. Samalla sinetöityi sarjan kakkostila ja Nelosen nousukarsintaan pääsy. Samana päivänä Tampereen Nelosen TamU-K ratkaisi oman nousukarsintapaikkansa ja näin nousukarsintapari oli valmis. Molemmat joukkueet pelaavat noususta tosissaan.
Joukkueet kohtasivat Äijänsuolla viime vuonna ennen kauden alkua. Silloin noin 10 asteen pakkasessa pelattu peli päättyi 2-2. Molemmissa joukkueissa on kuitenkin puhaltaneet muutosten tuulet ja esimerkiksi FC Rauman kokoonpanossa on enää jäljellä 5 pelaajaa viime kauden rosterista.
"Yksiosaisen nousukarsinnan voittaja nousee Tampere-Satakunnan yhteiseen Kolmoseen, joten pelin tärkeyttä ei voi ylikorostaa. Virheet on minimoitava ja iskettävä omilla vahvuuksilla. Yksi maali voi ratkaista kaiken. Kuitenkaan ei saa pelätä liikaa virheitä", summaa FC Rauman valmentaja Joel Grasso.
Tampereelta on tulossa suuri määrä TamU-K:n kannattajia, joten FC Rauma toivoo, että raumalaiset löytävät tiensä katsomoon ja kannustamaan kotijoukkue Kolmoseen!