FC Raumalla on tarjota kolme erilaista polkua kohti jalkapalloharrastusta. Jokainen voi valita itselleen sopivan polun seuraavista vaihtoehdoista: Kunnon Futiskerho, FC Rauman jalkapallokoulu tai voit aloittaa jalkapalloilun suoraan juniorijoukkueessa
Perinteinen kesän aloitustapahtuma FC Rauman jalkapallokoulu järjestetään taas tänäkin kesänä. Jalkapallokoulu on 2.6.-6.6.2014 klo 10-13. Jalkapallokoulu kerää suuren määrän innokkaita 5-12-vuotiaita tyttöjä ja poikia Monnan kentälle. Aikaisempaa jalkapallotaustaa ei edellytetä vaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita iloiseen joukkoomme.
FC Rauman Kunnon Futiskerho on pehmeä lasku jalkapalloharrastukseen. Kerhossa ei tarvita vielä jalkapallovarusteita vaan liikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit riittävät kerholaisille. Kesä-elokuun aikana 13 kertaa kokoontuva Futiskerho on tarkoitettu 3-8-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka etsivät vielä omaa harrastustaan tai kaipaavat hauskaa toiminnallista tekemistä kesäksi vanhojen harrastusten lisäksi.
Kevätkokous (14.3.2014)
FCRauman vuosikokous keskiviikkona 26.3 klo 19:00
Erotuomarien peruskurssi pidetään Raumalla alkaen 5.3. kello 18.00 ja jatkuen 6.3. ja 12.4.. Säästöpankin Rauman konttorilla. Kauppakatu 2, sisäänkäynti sivuovesta sisäpihan puolelta. Ilmoittautumiset Marko Nieminen 0415437170, make.nieminen@dnainternet.net Kurssi on maksuton.
FC Rauman Naisten joukkueen uusi päävalmentaja turkulainen Kari Raita allekirjoitti eilen valmentajasopimuksen FC Rauman kanssa.