Raumalaisessa tyttö- ja naisjalkapalloilussa astuttiin melkoinen askel kohti tulevaisuutta.
KOLMOSEEN !! (5.10.2014)
FCRauman miehille voitto TamU-K:sta ja nousu Kolmoseen!
Lauantaina miesten edustusjoukkue pelaa noususta kolmoseen!
FC Rauman tuubihuivit ovat saapuneet ja niitä on saatavilla Kirsi-Mulari Mäkelältä 0456758314 hintaan 7€.
FC Rauma on solminut Suomisen Lihaherkun kanssa yhteistyösopimuksen, jolla pyritään edistämään raumalaisten lasten ja nuorten terveellisiä ja hyviä elämäntapoja sekä parantamaan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.
FC Rauma perusti uuden ikäkausijoukkueen G6(2008). Joukkue harjoittelee Monnan kentällä kesäisin.
FC Rauman HIPPO-futiskoulu on täyttynyt erittäin hyvin, mutta vielä ehdit mukaan, kun ilmoittaudut ripeästi.
FC Raumalla on tarjota kolme erilaista polkua kohti jalkapalloharrastusta. Jokainen voi valita itselleen sopivan polun seuraavista vaihtoehdoista: Kunnon Futiskerho, FC Rauman jalkapallokoulu tai voit aloittaa jalkapalloilun suoraan juniorijoukkueessa
Perinteinen kesän aloitustapahtuma FC Rauman jalkapallokoulu järjestetään taas tänäkin kesänä. Jalkapallokoulu on 2.6.-6.6.2014 klo 10-13. Jalkapallokoulu kerää suuren määrän innokkaita 5-12-vuotiaita tyttöjä ja poikia Monnan kentälle. Aikaisempaa jalkapallotaustaa ei edellytetä vaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita iloiseen joukkoomme.
FC Rauman Kunnon Futiskerho on pehmeä lasku jalkapalloharrastukseen. Kerhossa ei tarvita vielä jalkapallovarusteita vaan liikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit riittävät kerholaisille. Kesä-elokuun aikana 13 kertaa kokoontuva Futiskerho on tarkoitettu 3-8-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka etsivät vielä omaa harrastustaan tai kaipaavat hauskaa toiminnallista tekemistä kesäksi vanhojen harrastusten lisäksi.