TOIMINTA-AJATUS

 

TOIMINTA-AJATUS

 

Toiminnassa lähtökohtana on tavoitteellinen ja monimuotoinen harjoittelu, jossa otetaan huomioon pelaajien yksilölliset erot ja huomioidaan pelaajien tasot. Toiminta on laadukasta, hauskaa ja kehittävää. 

Seuran toimintaan on helppo tulla tutustumaan ja jäädä mukaan. Me tuemme kasvua liikkuvaan ja terveelliseen elämäntapaan. 

Olemme kannustava ja aktiivisesti toimiva seura, joka tarjoaa mahdollisuuden olla mukana urheilussa eri tavoin itseään kehittäen.

FC Raumalaiseen perheeseen kuuluvat niin pelaajat kuin heidän läheisensä, joukkueiden ja seuran toimijat ja kannattajat. Haluamme jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä ilon ja yhteisöllisyyden kautta, toisiamme kannustaen.

Toiminnassamme pelaajakehitystyötä toteutetaan motivoivasti, pitkäjänteisesti ja kiirehtimättä niin, että tulokset kantavat läpi lapsi- ja nuorisourheiluvaiheiden. Kehitämme pelaajiamme aina ilon, ylpeyden ja lajirakkauden ilmapiirissä, olipa tavoitteena liikunnallinen elämäntapa, antoisa harrastus tai tavoitteellinen harrastaminen/kilpaileminen. Olemme onnistuneet työssämme, kun pelaajamme jatkavat aktiivisina lajin parissa mahdollisimman pitkään.