P9 (2014)

 

TERVETULOA UUDET PELAAJAT MUKAAN JOUKKUEESEEN!

 

Jos olet kiinnostunut jalkapallosta, liikkumisen riemusta, mukavassa porukassa, tervetuloa mukaan. 

Voit tulla kokeilemaan uutta harrastusta muutaman kerran, tämä ei vielä sido mihinkään. Mukaan voit ilmoittautua ympäri vuoden. Laita vain viestiä joukkueenjohtajallemme ja tule mukaan seuraaviin harjoituksiin. 

Toiminta on ympärivuotista.

 

FUTSAL

Joukkueemme pelaa myös Futsalia. Futsal on vauhdikas sisäpeli. Jalkapalloa huomattavasti pienemmän kentän johdosta laji vaatii pelaajilta paljon taito-ominaisuuksia, nopeita oivalluksia ja vilkasta pelisilmää. Samoja asioita kuin jalkapallossakin, mutta vielä korostetummin. Pelitilan ja pelaajien määrään suhteutettuna futsalissa pelaajilla on huomattavasti vähemmän aikaa reagoida tilanteisiin kuin jalkapallossa. Siksi peli vaatiikin huipputasolla hyvää peliälyä ja kentällisten hyvää yhteispeliä. Taktiset oivallukset ja niiden noudattaminen on pelissä tärkeää.

Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin. Pelin aikana kaikille tulee paljon kosketuksia palloon ja pelaajat oppivat hallitsemaan palloa ahtaassa tilassa. Futsalin avulla on helppo kehittää pallonhallintaa ja tekniikkaa. Futsal tuo mukavaa vaihtelua harjoitteluun, josta on varmasti hyötyä myös jalkapallokentillä.

Pienellä kentällä pelaajat oppivat reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin, jolloin myös pelisilmä kehittyy. Futsalissa pärjää myös fyysisesti heikommat, sillä kontakti ei ole sallittu. Näin myös pienemmät saavat mahdollisuuden loistaa, kun eivät jää isompien jalkoihin. Myös maalivahdit hyötyvät futsalista, sillä etenkin lähitorjuntoja tulee pelin aikana paljon ja pallon pelaaminen jalalla kehittyy.

Futsalissa olosuhteet ovat aina tasaisen hyvät ja osallistuminen futsal-sarjoihin takaa sen, että pelejä on myös talvikaudella.

 

Voit käydä muutaman kerran kokeilemassa joukkueen treeneissä ennen varsinaista ilmoittautumista ja kausimaksun maksamista. Kausimaksu on vuonna 2023, 270 euroa (sis. treenit, pelipassin ja vakuutuksen). Kausimaksun voi maksaa kerralla tai osissa. Lisätietoa treeneistä ja kausimaksusta saat joukkueenjohtajalta. Ole yhteydessä myös, jos haluatte tulla kokeilukerroille, niin osaamme odottaa uutta tulijaa.

 

HARJOITUKSET:

Maanantai klo 18.00 - 19.15, Talviharjoitteluhalli, Teollisuuskatu 19

Torstai klo 17.00 - 18.15, Talviharjoitteluhalli, Teollisuuskatu 19

 

FUTSAL HARJOITUKSET:

Keskiviikko klo 17.30 - 18.30, Pohjoiskehän koulun liikuntasali, Uudenlahdentie

 

Lisää tietoa antaa joukkueenjohtaja:

Niina Nordvall

niina.nordvall@hotmail.com

puh. 050 – 4911 666

 

WELCOME NEW PLAYERS TO THE TEAM!

If you are interested in football, the joy of movement, in a comfortable outfit, you are welcome to join our team.

You can come and try a new hobby a few times, this is not yet tied to anything. You can sign up all year round. Just send a message to our team leader and get involved in the next exercises.

Seasonal fee is 270,- (includes insurance, game passport, practices)

 

PRACTICES:

Monday 18.00 - 19.15, Talviharjoitteluhalli, Teollisuuskatu 19

Thursday 17.00 - 18.15, Talviharjoitteluhalli, Teollisuuskatu 19

 

FUTSAL PRACTICE:

Wednesday 17.30 - 18.30, Pohjoiskehän koulun liikuntasali, Uudenlahdentie

 

MORE INFORMATION:

Niina Nordvall, team leader

niina.nordvall@hotmail.com

puh. 050 – 4911 666