T9 (2011-2012) + T7 (2013-2014)

GT/ FT 2019
11.8.19 pelattiin leikkimaailmaa (T9 kakkonen) melkoisen vaihtelevassa säässä

Ilmoitukset

Talviajan treenit (13.9.2019)

Tervetuloa mukaan jalkapalloilemaan, sinä 2011-2014 vuosina syntynyt tyttö! 


Kesäisin harjoittelemme tiistaisin Pyynpään kentällä sekä torstaisin Monnan kentällä (Lännentie 1, Bergströmin lammen vieressä), syksystä kevääseen talviharjoitteluhallissa (Teollisuuskatu 19). 

Meidän joukkueen treeneissä opetellaan jalkapallon käsittelyä ja motorisia taitoja samalla, kun tullaan tutuiksi ja kavereiksi ja opetellaan myös ryhmässä toimimisen ja sinnikyyden taitoja. Meidän porukassa opetellaan pelitaitojen lisäksi ottamaan kaikki mukaan joukkoon, mahdollistetaan onnistumisen kokemuksia ja kasvatetaan itseluottamusta ja hyvää itsetuntoa.

Treenikerrat pitävät sisällään erilaisia harjoitteita, pelaamista ja loppuvenyttelyt (tai ohjeen venytellä, jos joskus peli venyy pitkäksi).

Tähän porukkaan uskaltaa tulla mukaan, on sitten reippaampi tai vähän ujompi tyyppi. Ilman aikuista ei tarvitse uskaltaa tulla, vaan kentän laidalle kannustamaan tai kentällekin apukäsiksi mahtuu kyllä. 

Tervetuloa! 

 

Halutessa voi käydä kaksi kertaa kokeilemassa joukkueen treeneissä ennen varsinaista ilmoittautumista ja kausimaksun maksamista. Kausimaksu on vuonna 2020 220 euroa ja se sisältää treenien lisäksi pelipassin ja vakuutuksen. Kausimaksun voi maksaa kerralla tai osissa. Lisätietoa treeneistä ja kausimaksusta saat joukkueenjohtajalta. Ole yhteydessä myös, jos haluatte tulla kokeilukerroille, niin osaamme odottaa uutta tulijaa. 

Joukkueenjohtaja: Tomi Oinas 0401892282 / tomi.oinas.80@gmail.com