P10 (2011)

G7 (pojat 2011)

FC Rauman P8-joukkue kutsuu mukaan uusia pelaajia

Joukkueessa pelailee vuonna 2011 syntyneitä poikia. Toimintamme on ympärivuotista ja harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Kesäkaudella kotikenttämme on Monnan kenttä, syys- ja talvikaudella harjoitellaan talviharjoitteluhallissa. Kesällä osallistumme Eurajoella järjestettäviin viikoittaisiin peleihin, pelaamme Leikkimaailmaa ja osallistumme lähialueella järjestettäviin turnauksiin. Lisäksi pyrimme järjestämään harkkapelejä tasaisin väliajoin varsinkin talvikaudella.

Harjoittelemme pallonkäsittelyä erilaisilla leikeillä ja harjoitteilla sekä pienpeleillä (1v1, 2v2, 3v3). Tavoitteena on, että jokainen pelaaja saisi mahdollisimman paljon pallokosketuksia sekä omalle tasolleen sopivaa ohjausta. Pallonkäsittelytaitojen lisäksi opitaan liikunnallisia perustaitoja ja kohotetaan kuntoa mukavassa porukassa! Vaikka pelaaminen onkin se juttu, tärkeää on myös yhdessä tekeminen, onnistumisen kokemukset ja iloinen mieli!

Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää innokkaita pelaajia. Tule rohkeasti mukaan treeneihin tutustumaan tai ota yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.