Edustus


Futsalmiehet

Kaudella 2008-2009 FC Rauma perusti futsalmiesten joukkueen, joka koostui lähinnä OKL:n opiskelijoista. Joukkue aloitti pelaamisen nelosessa ja tavoitteena oli heti nousta suoraan kolmoseen. Tavoite kaatui yhteen peliin ja futsalmiesten pettymys oli suunnaton.

Kauden 2009-2010 joukkue koostui pitkälti futiksen pelaajista ja miehet olivat valmistautuneet henkisesti pelaamaan vielä tämän kauden nelosessa, mutta joukkueelle tarjoutui jo ennen kauden alkua nousu kolmoseen, kun PoPa2 luopui kakkosen sarjapaikastaan. Tämän johdosta MuSa2 nostettiin kakkoseen ja FC Rauma MuSa2:n tilalle kolmoseen. Kausi päättyi nousuun ja edessä on uudet haasteet 2.divisioonassa.

Kaudeksi 2010-2011 vetovastaan otti paluumuuttaja Sami Laine. Tavoitteeksi asetettiin nousu valtakunnallisen Ykköseen. Pitkän kauden tavoite täyttyi ja hienojen otteiden jälkeen Raumalla juhlittiin nousua.

Kausi 2011-2012 on valmiina pyörähtämään käyntiin. Vaihtuvuus joukkueessa on ollut minimaalista, ja vetovastuussa on edelleen uusia metkuja oppinut Sami Laine. Joukkue  kehittyikin silmissä futsalin saralla

Edellisellä kaudella tavoitteisiin yltäneet vihreävalkoiset lähtivät sesongille 2012-2013 vielä kovemmalla itseluottamuksella. Tavoitteeksi asetettiin nousu Futsal-Liigaan, vaikka muiden arvioissa tästä ehkä oltiin kaukana. Joukkue pysyi sarjan kärjen tuntumassa kauden alusta asti, ja omat vaikeutensa toi valmentajan vaihtuminen kesken kauden, kun Sami Laine väistyi ja Niila Asunmaa astui "Sämpyn" saappaisiin. Kaikesta huolimatta peli pysyi hyvin kasassa läpi kauden. Tästä tuloksena suoran nousun varmistuminen kierros ennen sarjan loppua. Tavoitteisiinsa yltänyt joukkue juhlikin railakkaasti neljättä nousuaan viiteen vuoteen, ja monen pitkäaikainen haave Futsal-Liigasta oli vihdoin käynyt toteen.

 

Kaudella 2018-2019 FC Rauma pelaa Futsal Ykkösessä.

Tervetuloa kannustamaan!

 

Jos futsal kiinnostaa - missä roolissa tahansa - voit ottaa yhteyttä alla oleviin henkilöihin. Osaavia pelaajia/toimijoita tarvitaan aina!

Pelaavalmentaja Jere Kyrkkö  040-5322609 jere.kyrkko(at)hotmail.com

Niila Asunmaa nmasun(at)utu.fi 044-5455444

Tarkemmin sivuilta: http://fcraumafutsal.blogspot.fi/