FC Rauman 04-pojat päättivät kautensa voitokkaasti

6.10.2015
Vajaan 100-päisen katsojan edesssä FC Rauma otti hienon 5-2 kotivoiton D12-piirisarjan viimeisessä ottelussa Noormarkun Koiton 03-ikäisiä vastaan.

Etusivu

Koiton isokokoinen joukkue ei kyennyt vastaamaan vihreäpaitaisten pallolliseen peliin ja liikkeeseen. Kotijoukkue pääsi jatkuvasti pelaamaan maata pitkin keskialueen Jasper Valtasen kautta hyviä syöttöjä vastustajan selustaan ja 23 minuutilla Onni Mannila karkasi maalintekoon.

Mannila lisäsi maalitiliä vasemman jalan tykityksellä 30 minuutin kohdalla ja tauolle mentiin kotijoukkueen 2-0 johtoasemassa.

Toisella jaksolla FC Rauma sai vaihdosta tuoreita jalkoja kentälle ja Tomi Malmisalo pääsi niittamaan vastapallosta vastustajan pään kautta 3-0 johdon.

Koitto kavensi 48. minuutilla huonosti puolustetusta vastaiskusta tilanteeksi 3-1 mutta vain 5 minuuttia myöhemmin Mannila niitattiin rangaistusalueelle tylysti maan pintaan ja tuomari Taneli Nurmi osoitti palloa rangaistuspilkulle.

FC Rauman kapteeni Juho Tähtinen napautti pallon Koittomaalin ylänurkkaan ja veti näyttävät tuuletukset päälle kotiyleisön hurratessa.

Koitto kavensi 62. minuutilla tilanteeksi 4-2 mutta varsinaista loppukiriä ei nähty sillä FC Rauma pystyi hallitsemaan palloa vahvasti pelin loppuun asti. Yliajalla Niklas Aalto kävi vielä kuittaamassa loppunumeroiksi 5-2.

Valmentaja Jerri Tammi oli erittäin tyytyväisiä joukkueen pelilliseen ilmeeseen: ”Kolme viimeistä peliä olivat kauden parhaita. Kun keskikesän kiivas pelitahti helpotti ja pelejä oli vain kerran viikossa niin jaksettiin keskittyä peliin ja etenkin oma pallollinen peli on riittävän rohkeaa vaikka vastassa oli vuotta vanhempia isokokoisia pelaajia.”

Puffetissa kauppa kävi ja makkara kävi hyvin kaupaksi, taisi joku nälkäinen jäädä ilmankin.

FC Rauman 04-pojat taustajoukkoineen haluaa kiittää kaikkia, jotka tekivät hienon jalkapallotapahtuman mahdolliseksi.

Kauden päätteeksi FC Rauman 04/05-pojat lähtevät vielä katsomaan Veikkausliigan ratkaisuottelua FC Inter – SJK.