Erotuomari peruskurssi ke 5.3.14

3.3.2014

Erotuomarien peruskurssi pidetään Raumalla alkaen 5.3. kello 18.00 ja jatkuen 6.3. ja 12.4.. Säästöpankin Rauman konttorilla. Kauppakatu 2, sisäänkäynti sivuovesta sisäpihan puolelta. Ilmoittautumiset Marko Nieminen 0415437170, make.nieminen@dnainternet.net Kurssi on maksuton.

Etusivu

Erotuomarien peruskurssi pidetään Raumalla alkaen 5.3. kello 18.00 ja jatkuen 6.3. ja 12.4.. Säästöpankin Rauman konttorilla. Kauppakatu 2, sisäänkäynti sivuovesta sisäpihan puolelta.

Ilmoittautumiset Marko Nieminen 0415437170, make.nieminen@dnainternet.net

Kurssi on maksuton.

 

Kurssin käyminen ei velvoita toimimaan tuomarina jos kentälle meneminen ei kuitenkaan tunnu mukavalta. Hyvä sääntötuntemus kuitenkin auttaa niin pelaajaa kuin valmentajaakin ja kehittää pelinäkemystä. Lisäksi kaikista otteluista maksetaan rahallinen korvaus. Rikastumaan sillä ei pääse, mutta harvasta harrastuksesta saa "palkkaa". Kurssin lisäksi Rauman Erotuomarikerho tukee kaikkia uusia tuomareita uransa alussa. Eli otteluita on seuraamassa vanhempi tuomari, joka antaa palautetta toiminnasta sekä neuvoja ja vinkkejä jatkoa varten. Ketään ei siis jätetä yksin pillin kanssa kentälle. Harrastus on halutessaan erittäin haastava ja siinä mahdollista päästä nopeallakin aikataululla nousemaan ylemmille tasoille tuomitsemaan. Jos ei omaa kovia tavoitteita kansainvälisille kentille, niin erotuomarina toimiminen on hyvä harrastus oman kunnon ylläpitämiseen sekä loistava tapa olla mukana jalkapallon parissa. Sekä se tarjoaa erilaisen näkökulman lajiin. Ja kaikista ennakkoluuloista huolimatta, tuomarina saa paljon uusia tuttuja ja ystäviä kenttien laidaltakin. Rauman erotuomareita toimii tälläkin hetkellä Veikkausliigassa sekä liiton sarjoissa 1. ja 2. divisioonassa. Lisäksi Palloliiton ja UEFAn tuomareiden koulutusasioista vastaavissa elimissä on RaumEK:n värejä kantava edustaja. Suosittelen kaikille lämpimästi osallistumista kurssille.